Швидкий рецепт смажених голубців від фіналістки "Мастер Шеф": дуже просто та смачно
Цього разу у себе в Instagram фіналістка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати смачнющі смажені голубці без закручування.
"Здивую вас несподівано смачними смаженими голубцями. Готуються нескладно, без тривалого запікання або тушкування. Смажені голубці – це дуже смачно, просто та найголовніше – як вони швидко готуються", – відзначила зірка "Мастер Шеф".
Смажені голубці можна готувати як з рисом, так і без нього. Цього разу зірка "Мастер Шеф" не додавала рис, так вийшло ще швидше та не менш смачно.
Для приготування смажених голубців "Мастер Шеф" Ольга Рябенко використала:
- капуста
- фарш - 600 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- сіль і перець - за смаком
- коріандр мелений - 0,5 ч.л.
Інгредієнти для кляру:
- яйця - 2 шт.
- сметана - 1,5 ст.л.
- сіль, перець - за смаком
- паприка - 0,5 ч.л.
- борошно - 1 ст.л.
"Мастер Шеф" Ольга Рябенко відділяє капустяне листя та на хвилину занурює його в киплячу воду. Після цього зрізаємо з листків капусти тверду частину.
Цибулю та моркву подрібнюємо та обсмажуємо на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії до золотистості.
Змішуємо засмажку з мʼясним фаршем, додаємо сіль і перець за смаком. Викладаємо начинку на половинку капустяного листа та складаємо лист навпіл, як на відео.
Для кляру змішуємо яйця зі сметаною, борошном і спеціями. Вмочуємо голубці в кляр із обох боків і викладаємо на розігріту пательню з олією. Смажимо на середньому вогні до золотистості з обох боків.