Швидко та дуже смачно: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт вафельних трубочок зі згущеним молоком
Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram запропонував приготувати вафельні трубочки зі згущеним молоком.
Інгредієнти:
Для тесту:
- 100 мл молока
- 100 г вершкового масла
- 3 яйця
- 150 г цукру
- 1 чайна ложка ванільного цукру
- Дрібка солі
- 200 г борошна
Для начинки:
- 400 г іриски (вареного згущеного молока)
- 30 г горіхів (на ваш вибір)
Інструкції:
У маленькій каструлі розігрійте молоко з олією до того часу, поки масло не розтопиться повністю. Дайте суміші охолонути до кімнатної температури, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
У великій мисці збийте яйця з цукром та ванільним цукром до отримання пишної та однорідної маси.
Поступово додайте остиглу суміш молока і олії в яєчну суміш, постійно перемішуючи.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво розповідає, просійте борошно в тісто і акуратно перемішайте до отримання гладкого тіста без грудок. Додайте дрібку солі і ретельно струсіть.
Нагрійте сковороду середньому вогні. Обсмажуйте тісто, наливаючи його ложкою або використовуючи мішок кондитерський, щоб сформувати тонкі круглі коржики. Готуйте їх до золотаво-коричневого кольору з обох боків.
Після обсмажування загорніть кожен коржик навколо конусоподібного предмета (наприклад, дерев'яної або металевої трубочки) або просто скрутіть у конус. Дайте трубочкам охолонути та зафіксуватися.
Для начинки змішайте іриску із дрібно нарізаними горіхами, розповідає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Наповніть остиглі трубочки начинкою з іриски з горіхами за допомогою кондитерського мішка або маленької ложки.
При бажанні посипте трубочки згущеним молоком або зверху посипте порошком цукру, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.
Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки з соусом.
Залаштунки "Мастер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.