Швидко та смачно: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як приготувати смачний десерт із хлібом
Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився рецептом швидкого та смачного сніданку чи десерту, який він назвав Пан Пердю, чи "забутий хліб".
Інгредієнти:
- Яйця – 3 шт.
- Молоко – 100 г
- Цукор - 25-30 гр
- Кориця та цедра цитрусових – за бажанням
- Рослинна олія – для смаження
- Морозиво або збиті вершки – для подачі
- Мед чи солодкий сироп – для подачі
- Подрібнені підсмажені лісові горіхи – для посипання
Інструкція з приготування:
У мисці збийте віночком яйця з молоком, цукром та корицею (якщо використовуєте). Додати цедру цитрусових за бажанням для аромату. Наріжте хліб на шматки завтовшки приблизно два сантиметри, розповідає "Мастер Шеф" Ярославський.
Розігрійте сковороду з олією на маленькому вогні. Занурюйте кожен шматок хліба в яєчно-молочну суміш з обох боків, щоб він добре просочився.
"Мастер Шеф" Ярославський додає, викладіть просочені шматки паски на розігріту сковороду і обсмажуйте на маленькому вогні з обох боків до золотистої скоринки.
Готові французькі тости викладете на тарілку. Для ще смачнішого результату відразу додайте на тост кульку морозива або велику ложку збитих вершків.
Полийте тости медом або улюбленим солодким сиропом. Посипте зверху подрібненими підсмаженими лісовими горіхами, порадив "Мастер Шеф" Ярославський.