Сирний десерт для любителів кави: рецепт від переможниці "Зважені та щасливі"
Переможниця проєкту "Зважені та щасливі", блогерка-дієтолог Юлія Науменко розповіла, як приготувати ніжне та неймовірно смачне сирно-кавове суфле.
"Один із простих і улюблених десертів", – відзначила зірка "Зважені та щасливі".
Щоб приготувати кавове суфле, переможниця "Зважені та щасливі" Юлія Науменко бере такі інгредієнти (в розрахунку на дві порції):
- молоко - 200 г
- желатин - 10 г
- кисломолочний сир (мʼякий) - 100 г
- какао-порошок - 2 ч.л.
- розчинна кава - 2 ч.л.
- мед - 2 ч.л.
У маленький сотейник зірка "Зважені та щасливі" Юлія Науменко наливає молоко, додає розчинну каву, желатин, перемішує та ставить на маленький вогонь. Прогріваємо суміш, постійно помішуючи, до розчинення желатину. До кипіння доводити не потрібно.
Мʼякий кисломолочний сир змішуємо до однорідності з какао-порошком і медом.Вливаємо до сирної маси кавове молоко та ще раз добре все перемішуємо.
Готову суміш розливаємо в дві формочки та для застигання відправляємо в холодильник мімімум на кілька годин, або ж на ніч – і кавове суфле готове. У вас буде ідеальний десерт без шкоди для фігури на два дні.
"Я додала різні фотографії своїх учасниць, щоб Ви подивились, яке різне може бути виконання, але смак незмінний", – наголосила зірка "Зважені та щасливі".