Смачніше за звичайні: "Мастер Шеф" Глинська розповіла, як зробити соковиті тефтелі з томатами

Смачніше за звичайні: "Мастер Шеф" Глинська розповіла, як зробити соковиті тефтелі з томатами

Переможниця та колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська розповіла, як зробити смачну вечерю для близьких із простих продуктів, причому такі тефтелі будуть дуже ситними.

Інгредієнти:

Для тефтелей:

  • Яловичий фарш - 0,5 кг
  • Рис - 150 г
  • Вода - 350 г
  • Цибуля - 3 шт. середнього розміру
  • Сіль та чорний перець - за смаком
  • Рослинна олія - ​​для смаження
  • Манна крупа - 50 г

Для заливки:

  • Томати у власному соку - 300 г
  • Морква - 2 середні
  • Цибуля - 2 середні
  • Сіль і цукор - за смаком
  • вода

Приготування:

Рис не промивати, залити водою, додати сіль та варити під кришкою на малому вогні протягом 15 хвилин. Після варіння залишити рис під кришкою, порадила "Мастер Шеф" Глинська.

Цибулю очистити, нарізати дрібним кубиком і обсмажити на розігрітій сковороді з олією до легкої рум'яності. Змішати обсмажену цибулю з яловичим фаршем та охолодженим рисом.

"Мастер Шеф" Глинська ділиться далі, потрібно додати сіль та перець за смаком. Сформувати невеликі круглі тефтелі. Обваляти кожну тефтель у манці. Обсмажити тефтелі на розігрітій сковороді з олією з усіх боків до золотистої скоринки.

Моркву нарізати соломкою, цибулю кубиками. Обсмажити овочі з додаванням олії, додати сіль. Додати томати у власному соку та добре перемішати.

На дно каструлі налити половину заливки. Викласти тефтелі поверх заливки. Залити заливкою, що залишилася, і додати 50 мл води. Гасити під кришкою протягом 15-20 хвилин, розповіла "Мастер Шеф" Глинська.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Школьника принесли в жертву ради благополучия заведения: задушили во время ритуала черной магии

«Идет этап расплаты»: экстрасенс рассказала, к чему пропаганда уже готовит россиян

По 499 грн за упаковку: супермаркеты резко подняли цены на молоко, сливочное масло и сыр

Паста за 10 минут: "Мастер Шеф" дал простой, но очень вкусный рецепт на обед

Мобилизация на оккупированных территориях: отказ означает смерть

Для раннего урожая: когда и как правильно сеять петрушку осенью

Новые правила мобилизации с октября: кого коснутся изменения

Александр Мусиенко рассказал, пригласят ли Украину в НАТО на следующем «Рамштайне»: «Рассматривают варианты»

Два месяца Курской операции: военный эксперт рассказал о планах ВСУ и новых контратаках армии рф

Более 23 000 гривен в 2025 году: кто из пенсионеров получит внушительные выплаты

Руководитель Укрзализныци написал заявление об отставке

Инфляция ускорилась, продукты стремительно подорожали: в НБУ озвучили цифры

Круизный лайнер вместо дома престарелых: супруги решили поставить на кон все и быть счастливыми

Запеканка, которая покорит ваше сердце: как запечь макароны с вишнями и сыром

Россия атаковала Славянск бомбами: есть погибшие и дети среди пострадавших