Смачнюща молода картопля за рецептом судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: готується дуже просто

Смачнюща молода картопля за рецептом судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: готується дуже просто

Суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво обожнює картоплю та має безліч рецептів її приготування, щоб було просто, максимально доступно та смачно.

Цього разу на своїй сторінці Instagram "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво, поки триває сезон молодої картоплі, вирішив поділитися ще одним чудовим рецептом. За цим рецептом молода картопля виходить ніжною всередині, але має хрумку золотисту скоринку.

Тут немає чіткої грамівки. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере молоду картоплю, сіль і перець на смак, олію для смаження, трішки ріпчастої цибулі, яйця, а також зелену цибулю для подачі.

Молоду картоплю добре вимиваємо, чистити від шкірки не потрібно. Нарізаємо картоплю на шматочки середнього розміру та відварюємо до готовності в підсоленій воді.

Відварену картоплю "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво перекладає на розігріту пательню з олією. Далі додаємо до картоплі цибулю, нарізану кубиками, сіль, перець на смак і смажимо до апетитного золотистого кольору.

На окремій пательні "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво просто смажить яйце, залишаючи жовток рідкуватим.

На тарілку для подачі викладаємо молоду картопельку з цибулею, зверху яйце, додаємо сіль, перець, посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею і можна насолоджуватися.

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы

Как подготовить грядку под чеснок осенью: правила гарантированного урожая от хозяек

Повестки будут вручать "прозрачно" – ТЦК обязали к новым правилам

500 гривен на продукты от "Ощадбанка": как получить

В Харьковской области волонтер ограбил ребенка: вместо наказания хотел на фронт

Людей предостерегли от выхода на пенсию: сразу станете старыми и больными

Рецепт полезных конфет без сахара и глютена: Лиза Глинская рассказала, как приготовить вкусный десерт за пять минут

Больше не прокатит: школьникам готовят революционные перемены