Смачнющий бісквіт із гарбузом від "Мастер Шефа" Хіменеса-Браво: простий рецепт тортика
Цього разу суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати ніжний і суперсмачний гарбузовий бісквітний торт.я
Для гарбузового бісквіту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- 140 г борошна
- 0,5 ч.л. кориці
- 0,5 ч.л. меленого мускатного горіха
- 0,5 ч.л. розпушувача
- 0,5 ч.л. соди
- 70 г вершкового масла
- 150 г цукру
- 1 яйце
- ванільний цукор - за бажанням
- 140 г гарбузового пюре
Щоб приготувати гарбузове пюре, просто запікаємо гарбуз до готовності та перебиваємо його до однорідності. Детальним рецептом гарбузового пюре раніше поділився інший суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.
Для просочення тортика "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішав 1 порцію еспресо, 80 г молока та 2 ст.л. згущеного молока.
Крім того, для вершкового крему нам знадобиться:
- 100 г вершкового масла
- 150 г крем-сиру
- 100 г цукрової пудри
- 1 порція еспресо
- ванільний цукор, кориця, мускатний горіх - за бажанням
Для тіста спершу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво збиває мʼяке вершкове масло з цукром. Додає ванільний цукор, корицю, мускатний горіх, яйце та змішує до однорідності. У кінці додаємо гарбузове пюре та ще раз добре перемішуємо.
До гарбузової маси додаємо борошно, розпушувач, соду та змішуємо до однорідної консистенції за допомогою віничка. Виливаємо тісто в форму та випікаємо бісквіт у розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 20-25 хвилин.
Ще теплим "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво просочує бісквіт молочно-кавовою сумішшю. Збиваємо до однорідності інгредієнти для крему, вкриваємо гарбузовий бісквіт кремом – і наш торт готовий.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.