Смачно і просто: піца на лаваші з ковбасою — готуємо за лічені хвилини
Ця піца на лаваші — справжня знахідка для тих, хто хоче приготувати щось смачне та швидке. Вона виходить хрусткою, ароматною і з великою кількістю сиру.
Підійде як на обід, так і на вечерю, а головне — готується за лічені хвилини!
Інгредієнти:
- 1 упаковка лавашу (2 листи)
- 120 г сметани
- 1 ч. л. міцної гірчиці
- 2 ч. л. французької гірчиці
- 1 ст. л. кетчупу
- 100 г ковбаси (можна брати будь-яку — копчену чи варену)
- Жменя оливок без кісточок
- 2 помідори
- 1 невелика цибулина
- 2-3 ст. л. тертого сиру пармезан
- 100 г сиру моцарела
- 1 плавлений вершковий сирок
- Трохи слайсів твердого сиру для хрусткої скоринки
Як приготувати:
- Спочатку викладіть лист лавашу на деко, застелене пергаментом. Це буде основа для нашої піци.
- Готуємо соус: у сметану додаємо міцну та французьку гірчицю, кетчуп, дрібку солі та чорного перцю. Все добре перемішуємо. Отриманим соусом рівномірно змащуємо лаваш.
- Посипаємо лаваш дрібно нарізаною цибулею, щоб додати пікантності.
- Тепер викладаємо слайси ковбаси, створюючи шар м’ясної начинки. Не шкодуйте ковбаси, щоб піца була більш ситною.
- Додаємо тертий сир пармезан, щоб піца мала насичений сирний смак.
- Поверх сиру викладаємо кружальця нарізаних помідорів та оливки.
- Додаємо шматочки плавленого сирка, які під час запікання перетворяться на ніжну сирну масу.
- Зверху викладаємо кубики моцарели, а на завершення — слайси твердого сиру.
- Відправляємо піцу в розігріту до 220°C духовку на 3-4 хвилини, доки сир не розплавиться, а краї лавашу не стануть хрусткими.
Ось і все! Ваша смачна та швидка піца готова. Подавайте до столу і насолоджуйтеся цим простим і водночас смачним рецептом. Смачного!
Раніше ми повідомляли, рецепт самси з індичкою.
Смачні нагетси, які замінять Макдональз- детальніше на Знай.ua.
Поделиться сюжетом