Смачно, як в Італії: рецепт легкого томатного супу, готується дуже просто

Смачно, як в Італії: рецепт легкого томатного супу, готується дуже просто

Авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти", фудблогерка Тетяна Юшина поділилася рецептом неймовірно смачної літньої страви – тосканського томатного супу.

"Цей суп я варю вже кожен рік в сезон овочей. Незважаючи на просте приготування, він дуже смачний і поживний", – радить кулінар.

Для приготування тосканського томатного супу нам знадобляться такі інгредієнти:

  • цибуля - 2 шт.
  • перець солодкий - 2 шт.
  • помідори - 1 кг
  • вода або бульйон - 1 л
  • яйця - 4 шт.
  • сир (пармезан) - 70-100 г
  • хліб - 4 шматочки
  • сіль і перець - за смаком
  • трішки олії для смаження

Помідори бланшуємо: заливаємо їх окропом, даємо трішки постояти, а потім зливаємо воду та чистимо томати від шкірки. Помідори, а також цибулю та солодкий перець нарізаємо невеликими кубиками.

В каструлі розігріваємо трішки олії та спершу обсмажуємо цибулю, слідом додаємо солодкий перець та ще трішки обсмажуємо, до мʼякості. Далі додаємо нарізані помідори, накриваємо каструлю кришкою та тушкуємо овочі приблизно 15 хвилин.

Після цього вливаємо в каструлю гарячу воду або бульйон, додаємо сіль і перець за смаком і тушкуємо овочі ще приблизно 10 хвилин.

Тим часом хліб нарізаємо на кубики та підсмажуємо. В мисці розмішуємо до однорідності яйця з тертим сиром.

Готовий суп знімаємо з плити, додаємо до нього яєчно-сирну суміш і добре перемішуємо. Для подачі на дно тарілки викладаємо кубики обсмаженого хліба, а зверху заливаємо їх супом.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Утепляем дом с помощью аэрогелей и волокон конопли: как повысить комфорт и снизить счета за коммуналку

Зарплаты украинцев уменьшатся: выссчитают в октябре задним числом

Заменят магазинные десерты: "Мастер Шеф" рецепт вкусных домашних конфет с кофе

25-летняя блондинка всего за неделю переспала с сотней студентов и их отцами: рекорд побит

В Украину пришла настоящая осень: синоптики назвали области, в которых будет больше осадков

Война станет ещё больше "делом бедных": без шанса на бронь и поддержку

Время сажать пионы: опытные садоводы рассказали, почему стоит сделать это именно осенью

Проверьте обязательно: что должно быть указано на ценнике на продукт

Октябрьский удар по кошельку: свет, газ, вода и мусор – сколько придется заплатить

Рецепт шакшуки от звезды «МастерШеф» Татьяны Литвиновой: получается просто непревзойденным

Придется привыкать: водителям приготовили много сюрпризов в страховании авто

Касается всех владельцев карточек "Ощадбанка": важные изменения

Тарифный нокаут в канун зимы: как изменятся цены на водоснабжение в октябре

Время новых возможностей и внутренней гармонии: гороскоп на 5 октября

Кому нужно надеть серебрянные кольца 5 октября и как встретить богатого мужчину: приметы запреты на Харитины