Соковита і ніжна: кулінар поділилася своїм найкращим рецептом тушкованої капусти

Соковита і ніжна: кулінар поділилася своїм найкращим рецептом тушкованої капусти

Тушковану капусту готують як з білокачанної, так і червонокачанної, пише Politeka.net.

Також тушковану капусту готують з квашеного овоча.

Але фудблогерка Ганна рекомендує приготувати їстраву саме зі свіжой капусти.

Рецепт тушкованої капусти.

«Однозначно найкращий рецепт», - зазначила автор кулінарного каналу "anny.cooking" про цей варианті приготування тушкованої капусти.

Для тушкованої капусти за цим рецептом знадобляться такі інгредієнти: 1 капуста ~ 1,5 кг, 1 середня морква, 1 середня цибуля, 3-4 зубчики часнику, 1,5 ст.л. томатної пасти, 100-150 мл води, сіль, перець, олія, лаваровий лист.

Подавати тушковану капусту кулінар порадила з підсмаженими мисливсбкими ковбасками.

«Дуже смачно», - зазначила фудблогерка.

Рецепт тушкованої капусти.

Також авторка кулінарного каналу поділилася головним секретом смачної тушкованої капусти.

«Секрет соковитої ніжної капусти в приготуванні в каструлі з товстим дном і солінні в кінці приготування. Тушкую її я приблизно одну годину», - уточнила Ганна.

У коментарях підписники фудблогерки теж вирішили поділитися своїми секретами страви. Одни з них для приготування з квашеної капусти:

«Спробуйте засипану капусту. Для мене це найкраще. Капусту відварити, підсмажити цибульку, потім додати пшоно туди, хвилинку посмажити, додати капусту і води щоб накрило капусту. Вершки розмішати з яйцями сирими і коли пшоно буде напівготове потрібно влити вершки і варити до готовності. Я роблю все на око, в інтернеті можна знайти покроковий рецепт. Її варять також на м'ясі і готову поливають шкварками»,

«Обов'язково, тільки з м'ясом, це ідеальне поєднання»,

«Ніколи не варю .. Помию гарно , на друшляк нехай вода стече ,звісно ж не мити аж до такого стану щоб квашена капуста не була кислою.Наріжу дрібно ,і тушкую з м'ясом... Дуже смачно».

Підкреслимо, засипана капуста — старовинна українська страва, яка готується з квашеної капусти. Страву готують як на свята, так і на щодень з пшоном та шкварками.

Ольга Сумська підказала, що приготувати з доступних овочів.

Євген Клопотенко з «Мастер Шеф» розкрив неймовірний рецепт борщу.

Знаменитий салат із пекінської капусти і моркви по-корейськи: замінить обід чи вечерю.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ