Справді особливий смак: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт сирних кісок з часником
Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Інстаграм поділився рецептом сирних кісок з часником - зробити простіше, ніж може здатися.
Інгредієнти:
Для тесту:
- 500 г борошна
- 1 ст. л. сухих дріжджів або 25 г свіжих дріжджів
- 2 ст. л. сахара
- 240 мл теплого молока
- 2 яйця
- 1 год. л. рік
Для начинки:
- 120 г вершкового масла
- Букет із базиліка
- 2 зубчики часнику
- 2 г солі
- 150 г твердого сиру (наприклад пармезан)
Інструкції:
У великій мисці змішайте борошно, сухі дріжджі, цукор та сіль, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Додайте тепле молоко та яйця. Вимішуйте тісто на середній швидкості 14 хвилин. Тісто має бути липким.
Накрийте тісто плівкою і залиште в теплому місці на 1,5 години, доки воно не збільшиться в обсязі.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво радить, підготуйте начинку: у блендері змішайте вершкове масло, базилік, часник та сіль до одержання пасти.
Розділіть тісто на 3 частини та кожну частину розкотіть у прямокутник.
Нанесіть начинку на тісто і посипте тертим сиром зверху.
Скрутіть тісто вздовж довгої сторони, щоб вийшла "кіска". Повторіть із рештою частин тесту.
Перенесіть "кіски" на деко, змащене маслом або покрите пергаментним папером.
Змастіть "кіски" розбитим яйцем, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах приблизно 25 хвилин, доки не стануть золотистими.
Готові кіски із сиром подавайте теплими.
Вдалий варіант закуски: суддя Майстер Шеф Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.
Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки із соусом.
Закулісся "Майстер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.