Справжній український смак: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт хрусткої смаженої картоплі з м'ясом

Справжній український смак: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт хрусткої смаженої картоплі з м'ясом

Суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів в Інстаграм, як найкраще готувати картоплю разом із м'ясом, щоб отримати не лише насичену страву, а й унікальний смак.

Інгредієнти:

  • 8 середніх картоплин
  • 3 великі цибулини
  • 1 солодкий перець
  • 1 великий томат
  • 3 зубчики часнику
  • Пучок петрушки
  • Сіль, чорний та запашний перець за смаком
  • Підочеревина (близько 300 г) або олія для смаження

Підочеревину нарізаємо дрібно і смажимо до золотистості, як шкварки. Якщо підочеревина м'ясніша, додаємо масло. Можна також смажити на олії без м'яса та сала для смаку, зауважив "Мастер Шеф" Ярославський.

Відкладемо підочеревину, а на жирі, що залишився, почнемо смажити картоплю, попередньо нарізаний півкільцями товщиною близько 4 мм.

Коли картопля покладена на сковороду, переконаємося, що вогонь середній, і даємо йому обсмажити з одного боку. Потім перевертаємо та повторюємо процес до обсмажування з усіх боків.

"Мастер Шеф" Ярославський ділиться, після того, як більше половини картоплі підсмажена, додаємо дуже тонко нарізану цибулю. Посипаємо сіллю та перцем, закриваємо кришкою, і зменшуємо вогонь.

Тушимо картопля, періодично помішуючи, на повільному вогні близько 12-15 хвилин, щоб цибуля приготувалася і частково «розчинилася». Якщо необхідно, додаємо олію та перевіряємо смак по солі.

Коли картопля майже готова, додаємо нарізаний солодкий перець і томат. Знову накриваємо кришкою та готуємо ще деякий час.

Перед подачею додаємо рубаний часник, петрушку та підсмажену підочеревину. Можна додати будь-яку зелень чи гострий перець до смаку, порадив "Мастер Шеф" Ярославський.

Перемішуємо, вимикаємо вогонь і тримаємо ще кілька хвилин, щоб усі смаки та аромати з'єдналися.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Водообеспечение населения и привлечение молодежи к экологической политике – приоритеты сотрудничества Минсреды с UNICEF Ukraine, – Светлана Гринчук

Вкуснее, чем "Селедка под шубой": рецепт оригинального салата со свеклой и курицей

Патронатная служба ССО «Кревни» начала инновационную программу реабилитации «РЕСТАРТ» при поддержке Favbet Foundation

Важная гуманитарная миссия: БФ молодежной инициативы «Надежда» обеспечили прифронтовые больницы современным оборудованием

Гривна на грани: удастся ли удержать курс без "сюрпризов"

Надо быть готовыми ко всему: появился прогноз синоптиков, каких сюрпризов ждать украинцам зимой

Разведка Эстонии оценила влияние ударов ВСУ по складам БК в Крыму и РФ

Связь с Ираном, ущерб государству, двойное гражданство: подозреваемый Сергей Тищенко пытается сбежать из Украины

500 часов творчества: фанат Elden Ring поразил всех своей уникальной 3D‐картой мира в стиле low-poly

Как сделать куриное филе в панировке: авторский рецепт от звезды "Мастер Шеф"

Незаконные "благотворительные взносы" в роддомах: как бороться с поборами

БФ молодежной инициативы «Надежда» обеспечили прифронтовые больницы современным оборудованием

Сумма исков более 1 млн гривен: Госэкоинспекция сообщила о крупнейших нарушителях природоохранного законодательства

Пенсия не только по возрасту: украинцам рассказали о еще одних выплатах – стаж не нужен

Штраф в 3332 гривен за нарушение: украинцам напомнили важные правила