Спробуйте таку начинку: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт ідеальних картопляних зразів
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F17a7a2cda6b8c7e94e1591fffe7fa636.jpg)
Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом ідеальних картопляних зразів зі смачною начинкою на основі грибів.
Для приготування картопляних зразів зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова використовує:
- картопля - 500-600 г
- крохмаль - 30 г
- жовток яєчний - 1 шт.
- сир моцарела - 100 г
- шпинат - 100 г
- гриби (печериці)
- паприка - 1 ч.л.
- часник - 3 зуб.
- олія для смаження
- сіль і перець на смак
Картоплю "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова чистить, розрізає на шматки та відварює до готовності. З готової картоплі добре зливаємо воду та робимо пюре – воно має вийти сухеньким.
До картопляного пюре додаємо крохмаль, яєчний жовток, вимішуємо все до однорідності та лишаємо остигати.
Тим часом "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова готує начинку. Для розігріту пательню наливаємо 2 ст.л олії, висипаємо нарізані на шматочки гриби, вичавлюємо часник і трішки обсмажуємо. Додаємо сіль і перець на смак та смажимо гриби майже до готовності.
У кінці додаємо до грибів паприку та листя шпинату, перемішуємо – і начинка готова. Аби начинка швидше охолола, перекладаємо її на тарілку.
Змоченими водою руками "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова формує зрази: бере шматочок картопляного тіста, робить з нього кульку, приплюскує її, додає трішки тертої моцарели, начинку з грибів і шпинату та заліпляє.
Смажимо картопляні зрази на розігрітій пательні з додаванням невеликої кількості олії на невеличкому вогні з обох боків.