Страва заграє новими красками: коли варто додавати спеції

Страва заграє новими красками: коли варто додавати спеції

Більшість людей люблять додавати спеції до їжі, бо вони додають їй аромату та роблять її смачнішою, але щоб досягти ідеального смаку, важливо знати, коли і як правильно використовувати ці ароматичні добавки.

Ці кулінарні поради покажуть вам, як саме це робити, щоб максимально розкрити смак вашої страви.

І ось головне питання, коли найкраще додавати спеції? Це залежить від того, яку страву ви готуєте і які спеції використовуєте. Наприклад, якщо ви готуєте салат, найкраще додавати спеції за кілька годин до подачі на стіл. Це дозволить спеціям повністю розкрити свій аромат.

Салат из цукини, кадр з відео

Зелень і мелені спеції слід додавати наприкінці приготування. Такі спеції, як базилік, чебрець і орегано, слід розтерти в ступці перед додаванням, щоб максимально розкрити їхній аромат. Те ж саме стосується чорного перцю. Його слід купувати цілим і молоти безпосередньо перед використанням. Паприка також підсилює смак під час приготування, і якщо її додати занадто багато, існує ризик того, що страва вийде занадто гарячою.

Паприка. Фото Freepik

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете зробити свою їжу смачнішою та ароматнішою!

Як насолодитися свіжим ароматним кропом усю зиму, поради правельного зберігання зелені- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, топ заморожених овочів, яких треба зажди мати у морозилці.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Некоторых украинцев могут мобилизовать и после 50 лет: это касается одной из категорий

Оккупанты хотят замять скандал с зарплатами: заставляют работников отказаться от денег

Более 10 млн грн убытков: экс-главе антидопингового центра объявили подозрение

18% от суммы вернутся обратно: как оформить налоговую скидку за образование в Украине

Одну категорию украинцев хотят избавить льгот: в Раде ответили, кого касается

В Беларуси было громко: OSINT-проект зафиксировал взрыв Shahed-136

От водителей требуют сертификации: кто должен иметь европейский стандарт

Улучшенный рецепт: как приготовить вкусные и сочные куриные котлеты

В одном из украинских городов из-за обстрелов воду будут давать по графику

Минобразования обновляет учебную программу: изменения коснутся 10-11 классов

Мобилизация снова усилится: с октября ожидаются несколько нововведений для военнообязанных

Для гренок и "глазуньи" нужно - не меньше 130 грн: супермаркеты обновили цены на яйца, постное и муку

Что делать с виноградом осенью: советы экспертов для максимального урожая

Удар РФ по Полтаве 3 сентября: возросло число погибших

Николай Томенко о выплатах депутатам и судьям: "Воевать нужно за нашу свободу, а не за спецпенсии и миллионные зарплаты"