Таких оладок ви ще не їли: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачного сніданку
Відомий шеф-кухар, ресторатор, суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився з українцями рецептом легких і дуже смачних оладок із молодої кукурудзи.
"Чому я раніше на сніданок такого не їв? Це ж так смачно!", – наголосив "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.
Для приготування оладок суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:
- кукурудза - 3 качани
- яйця - 2 шт. (невеликі)
- борошно - 70 г
- сіль - за смаком
Качани кукурудзи "Мастер Шеф" Володимир Ярославський зачищає, розрізає поперек навпіл і ножем зрізає зернята. З трьох качанів вийшло приблизно 420 г зрізаної кукурудзи.
Для приємної текстури оладок "Мастер Шеф" Володимир Ярославський трішки подрібнює зернята кукурудзи блендером, але не перебиває їх до стану каші.
До кукурудзи додаємо яйця, борошно з сіллю та перемішуємо до однорідності. Смажимо оладки на розігрітій пательні з олією на середньому вогні до румʼясності з обох боків, а потім іще по хвилині з кожного боку, щоб вони добре пропеклися.
Важливо: перший раз оладки потрібно перевертати обережно, бо вони дуже ніжні, а далі буде вже простіше.
Для ідеального сніданку "Мастер Шеф" Володимир Ярославський пропонує подавати кукурудзяні оладки разом із яйцем пашот або слабосоленим лососем. Для пінкатності також можна доповнити страву гостреньким гуакамоле.