Такого ви ще не куштували: рецепт пампушок із цукіні та сиром за пару хвилин
Ці італійські пампушки з цукіні – це ідеальне поєднання хрусткої скоринки та ніжної начинки з ароматом пармезану та італійських трав.
У соціальній мережі Інстаграм food-стиліст та експерт з кулінарії my_happyfood представив смачний вибір для аперитиву або легкого перекусу, за порадою кулінара, його можна приготувати дуже швидко.
Інгредієнти:
- Борошно - 200 г
- Вода — 200 мл
- Сіль - ½ ч. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Пармезан (четвертий) - 50 г
- Кабачки/цукіні - 400 г (натерти і добре віджати)
- Італійські трави - ½-⅔ ч. л.
- Сіль та перець - за смаком
- Олія для смаження
Приготування:
Натерти кабачки на великій тертці, трохи присолити і залишити на 10 хвилин. Потім добре віджати зайву рідину.
У мисці змішати борошно та воду до однорідності. Додати розпушувач, тертий пармезан, віджаті кабачки, італійські трави, сіль та перець. Добре перемішати.
Розігріти олію у сковороді на середньому вогні. Столовою ложкою викладати порції тіста, формуючи пончики. Смажити з обох боків до золотистої скоринки.
Пампушки можна подавати з улюбленими соусами або просто так.