Тануть у роті: рецепт соковитих синабонів з ягодами та домашнім кремом
Зробити м'які булочки можна вранці і навіть холодними вони будуть такими ж смачними, особливо з ягідним запаленням, ділиться кулінар та фудблогер Anny cooking.
Інгредієнти (на 12 булочок):
- 1 яйце
- 200 мл теплого молока
- 40 г цукру
- 1/3 ч. ложки соли
- 1,5 ч. ложки сухих дріжджів (або 15 г пресованих)
- 450-500 г борошна
- 50 г м'якого вершкового масла
Для начинки:
- 300 г ягід
- 50 мл води
- 100 г цукру
- 40 г крохмалю
Для крему:
- 200 г крем-сиру (або жирної сметани)
- 40 г цукрової пудри
- Ваніль за смаком
Приготування:
Змішайте яйце, молоко, сіль, цукор та дріжджі. Поступово додавайте борошно, що просіює, замішуючи тісто до повного зволоження борошна. Залиште тісто на 30 хвилин, щоб воно підійшло.
Після цього додайте м'яке вершкове масло і вимішуйте тісто 5-10 хвилин до гладкості. Якщо тісто прилипає до рук, додайте столову ложку борошна. Залишіть тісто підніматися на 1:00.
Збийте ягоди з цукром блендером, додайте крохмаль і доведіть суміш до загусання на вогні. Охолодіть начинку.
Розкачайте тісто прямокутник. Намажте його ягідною начинкою, потім скрутіть у рулет і защипіть краї. Наріжте рулет на 12 рівних частин за допомогою нитки.
Залишіть нарізані булочки підійти на 40 хвилин.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин, до золотистої скоринки.
Змішайте крем-сир, цукрову пудру та ваніль до отримання однорідної маси. Намажте кремом теплі булочки.