Тоненькі та неймовірно смачні: рецепт кабачкових млинців, готуються дуже просто
Український кулінарний блогер Алекс Міль на своїй сторінці в Instagram показав, як приготувати тоненькі, неймовірно смачні та ніжні млинці з кабачка.
"Кабачкові млинці – неймовірно смачне відкриття для мене", – наголосив кулінар.
На весь процес приготування піде приблизно 25 хвилин, і в результаті ви отримаєте смачнющі млинці, корисніші за звичайні.
Щоб приготувати тісто для тоненьких кабачкових млинців, нам знадобляться такі інгредієнти:
- борошно - 130 г
- молоко - 200 г
- яйця - 3 шт.
- сіль, перець чорний мелений, сушений часник - за смаком
- кріп - пучок
- кабачок - 300 г
- вершкове масло - 20 г
Залежно від того, чи ви хочете максимально ніжні млинці, чи з маленькими шматочками кабачка, тісто можна або приготувати за допомогою блендера, або натерти кабачок на дрібній тертці.
Кулінар вливає в блендер молоко, додає борошно, гарно вимитий і розрізаний на шматки кабачок, яйця, шматочок вершкового масла, сіль, перець, сушений часник, нарізаний кріп і просто перебиває все до однорідності.
Смажити такі млинці треба на розігрітій пательні на мінімальному вогні приблизно хвилину з одного боку, а потім 30 секунд з іншого боку.
Подавати кабачкові млинці можна з різноманітними солоними начинками або ж просто зі сметанним соусом. Для приготування соусу нам знадобиться:
- сметана - 150 г
- часник - 4-5 зубчиків
- кріп - за смаком