Це найкращий крабовий салат: фіналіст "Мастер Шеф" поділився геніальним рецептом із крабових паличок
Зірка шоу "Мастер Шеф" Микола Люлько вирішив поекспериментувати з рецептом крабового салату і поділився своєю неймовірною знахідкою.
Цього разу на своїй сторінці в Instagram фіналіст "Мастер Шеф" показав, як приготувати смачнющий авокадо краб салат.
"Скажу вам чесно, ось це реально мій найкращий салат із крабовими паличками", – наголосив фіналіст "Мастер Шеф".
Для приготування крабового салату фіналіст "Мастер Шеф" Микола Люлько взяв такі інгредієнти:
- авокадо - 2 шт.
- крабові палички - 400 г
- огірок свіжий - 120 г
- яблуко - 120 г
- томат (насіння видаляємо) – 120 г
- цедра одного лимона
- сік половини лимона
- майонез - 90 г
- соус шрірача - 20 г (можна замінити на соус кімчі, табаско, або ж просто перцю чилі трохи накришити)
- кунжутна олія - 20 г
- сіль - 5 г
- перець чорний - 1 г
Фіналіст "Мастер Шеф" вирішив для ефектної подачі використати половинки шкірок авокадо, тому акуратно розрізаємо авокадо навпіл, видаляємо кісточку та ложкою дістаємо мʼякіть.
Крабовий салат готується дуже просто. "Мастер Шеф" Микола Люлько нарізає дрібним кубиком авокадо, крабові палички, огірок, томат і яблуко. Для заправки додаємо цедру та сік лимона, майонез, шрірачу, кунжутну олію, сіль і перець.
Добре все перемішуємо та викладаємо крабовий салат у половинки шкірок авокадо.