Ці японські пельмешки замінять вам українські: рецепт, з яким потрібно ходити від дому до дому
Любителям родзинок буде незвичайно, це перевернуте уявлення про звичайну страву.
Для приготування соковитих пельменів за японським рецептом необхідно дотримуватись певних правил.
Для тесту слід взяти борошна – півтори склянки, води – півсклянки, кукурудзяного крохмалю одну столову ложку та півчайну ложку солі.
Для начинки
Горілка відмінно покращує смакові якості, прискорить приготування страви або допоможе продезінфікувати консервацію.
Нарізати цибулю та часник дрібними шматками додати в м'ясний фарш разом із цукром, меленим перцем та імбиром. Після цього додати горілку соєвий соус для того, щоб суміш стала густою домішати крохмалю. Фарш ретельно перемішати, додати|добавляти| порубану капусту і знову перемішати.
Щоб зробити тісто, слід змішати борошно з крохмалем, додати сіль та воду, щоб вийшло однорідне тісто. Розкачати тісто, сформувати кружечки за допомогою чашки та викласти трохи начинки та добре скріпити краї.
Обсмажити пельмені на сковороді протягом декількох хвилин до рум'яної скоринки, потім додати окропу в сковороду прикрити кришкою і залишити на сковороді протягом 15 хвилин.
Раніше ми повідомляли, що ви не знали, але на вашій кухні 100% є "вибухівка" - і це не газ: який продукт будь-якої миті може "здетонувати".