У духовці смачніше: "Мастер Шеф" Литвинова дала швидкий рецепт вечері зі свининою та травами

У духовці смачніше: "Мастер Шеф" Литвинова дала швидкий рецепт вечері зі свининою та травами

Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, що приготувати на вечерю зі свинини швидко, просто та смачно. На цей раз у своєму відео "Мастер Шеф" поділилася, як приготувати свинячу корейку з картоплею та цибулею в духовці по-австрійськи.

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячої корейки
  • 1 велика картопля
  • 1 чайна ложка паприки
  • 1 чайна ложка коріандру
  • 1/2 чайної ложки сухого часнику
  • 4 столові ложки олії
  • Сіль та перець за смаком
  • Пергаментний папір або фольга

Приготування:

Почнемо з підготовки свинячої корейки. Вимийте м'ясо та обсушіть паперовим рушником. Натріть свинину сіллю, перцем, паприкою, коріандром та сухим часником. Дайте м'ясу просочитися приправами, залишивши на кілька хвилин, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Картоплю почистіть і наріжте великими кубиками. Олієм змастіть форму для запікання і викладіть картоплю в один шар.

Покладіть свинячу корейку на картоплю, рівномірно розподіляючи її поверхню. Додайте ще трохи солі та перцю за смаком.

"Мастер Шеф" Литвинова розповідає, для приготування олійної заправки змішайте олію, паприку та коріандр. Розігрійте олію для кращої плинності.

Полийте свиняче м'ясо масляною заправкою так, щоб кожен шматок був покритий. Це надасть страві аромату та соковитості.

Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів. Покрийте форму харчовим пергаментом чи фольгою, щоб зберегти вологість.

Запікайте в духовці за 200 градусів протягом 50-60 хвилин. Потім зніміть пергамент і посипте страву тертим сиром.

Продовжуйте запікати ще 15-20 хвилин до золотистої кірки на сирі. Вийміть із духовки, дайте настоятися кілька хвилин і подавайте гарячим, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Конфеты без вреда для фигуры: победительница "Зважені та щасливі" дала простой рецепт

Такси заработают в комендантский час: что известно

ООН обнародовала впечатляющий масштаб сокращения населения Украины

"Начинаются реалии": боец ВСУ рассказал о потере надежды среди военных

«Брони» от мобилизации не будет: в чем дело и надолго ли

Первый заместитель Министра Елена Крамаренко: Война нанесла ущерб окружающей среде на триллионы гривен

В Запорожье открыли «Дерево памяти» – мемориал, посвященный павшим защитникам

Резина начнет "дубеть" уже скоро: когда украинцам нужно "переобуть" машины на зимние шины

Доктор Комаровский рассказал, что делать, если синяки появляются без причины: как решить проблему

Елена Бюн рассказала, что будет с российскими военными преступниками: «Образно кирпич на голову»

ТЦК начали работать по-другому: как сейчас проходят проверки на улицах

Александр Мусиенко рассказал, действительно ли Трамп ударит по москве, несмотря на хорошие отношения с путиным

Ассоциация ритейлеров Украины предупредила правительство об опасных последствиях приостановления бронирования

Как быстро приготовить панкейки: самый бюджетный рецепт

"Нафтогаз" предупредил владельцев газовых котлов: сделать обязательно