У таку спеку охолодить тільки це: освіжаючий напій із смородини, справжній порятунок

У таку спеку охолодить тільки це: освіжаючий напій із смородини, справжній порятунок

Влітку руки так і тягнуться до освіжаючих напоїв, адже тільки вони здатні вгамувати спрагу і охолодити в спеку. Морс - саме один із найпопулярніших.

Багато хто плутає морс із компотом, але між ними велика різниця.

Чорна смородина, скріншот: YouTube

Перший заготовляють про запас, а другий варять зі свіжих ягід і так, щоб одразу випити. Більше того, правильно приготовлені морси містять більше вітамінів, ніж компоти. Використовувати можна будь-які ягоди, але саме смородина надає насичений смак, апетитний колір та заряджає корисними вітамінами. Цей напій дуже сподобається і дітям, і дорослим. Готується максимально просто та всього з 4 інгредієнтів.

Що знадобиться з інгредієнтів:

  • смородина – 500 г;
  • вода – 1.5 л;
  • цукор – 80 г;
  • м'ята – до смаку.

Як приготувати морсовий морс:

  1. Промийте та переберіть смородину. Ягоди викладіть у сотейник, розімніть їх.
  2. До ягід додайте цукор. Залийте масу окропом і варіть на повільному вогні до появи бульбашок.
  3. Ягоди пропустіть через сито. Залишається лише розлити по красивих пляшечках і охолодити, виходить дуже смачно. Перед подачею можна додатково додати лід та трубочку.

Морс із чорної смородини, фото lifehacker

Раніше ми повідомляли, що абрикосовою фантою насолоджуватиметеся всю зиму - приготуйте улюблений напій дитинства за найпростішим рецептом.

Також, дайте спокій печериці: як приготувати мариновані гливи, які ви не забудете.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Цены на продукты вырастут на 30%: украинцам едва хватит на еду

Снег 7 октября и кислое молоко на лицо: что нужно, а что запрещено делать на Сергея, приметі

Насыщенный на события понедельник: гороскоп для всех знаков Зодиака на 7 октября

"Женщина будет президентом...": известный астролог определил, что ждет Украину зимой

Самые вкусные оладьи из печени: бюджетный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Как и когда посадить ежевику осенью саженцами: топ советов от садоводов

Десерт "Лед и огонь": упрощенный рецепт от известного повара, который поразит ваших гостей

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы