Улюблена страва: рецепт легкого томатного супу від фіналістки "Мастер Шеф"
На своїй сторінці в Instagram суперфіналістка дванадцятого сезону кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала рецепто легкого та смачного гаспачо.
"Цей холодний суп з Іспанії вражає своєю свіжістю та насиченим смаком", – розповіла "Мастер Шеф" Ольга Рябенко.
Рецепт дуже простий і швидкий, не доведеться нічого варити чи запікати, тут лише максимально корисні та смачні свіжі овочі. Щоб приготувати гаспачо, зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:
- помідори – 3 шт.
- огірки – 2-3 шт.
- цибуля – 1 шт.
- перець солодкий – 2 шт.
- томатний сік – 500-700 мл
- базилік свіжий – 2 гілочки
- сіль, перець, цукор – за смаком
- часник – 3 зуб.
- олія оливкова – 30-40 г
- вустерський соус – за бажанням
- соус табаско – за бажанням
Огірки, помідори, цибулю та солодкий перець нарізаємо довільними шматками. Помідори чистити від шкірки не потрібно.
Нарізані овочі разом листочками базиліку та часником "Мастер Шеф" Ольга Рябенко складає в чашу блендера, додає томатний сік, олію, трішки вустерського соусу та табаско, сіль, перець, цукор за смаком і перебиває все до максимально однорідної консистенції.
Подавати гаспачо зірка "Мастер Шеф" радить охолодженим разом із підсмаженим хлібом або нарізаним огірком, або ж просто у склянці як напій.
"Якщо ви теж любите холодні супи, зберігайте та обовʼязково готуйте", – наголосила зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко.