Улюблений літній салат: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився фірмовим рецептом
У себе в Instagram суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом оригінального літнього салату з запеченою картоплею.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво наголосив, що це дуже смачна та швидка в приготуванні страва, яка обовʼязково стане однією з улюблених цього літа.
Для приготування салату "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- картопля дрібна - 500 г
- цибуля червона - 1 шт.
- томати вʼялені - 50 г
- оливки каламата -50 г
- перець солодкий червоний - 1 шт.
- каперси - 2 ст.л.
- петрушка - 10 гілочок
Для заправки нам знадобиться:
- олія оливкова - 3 ст.л.
- оцет винний - 1 ст.л.
- гірчиця діжонська - 2 ст.л.
- мед - 2 ст.л.
- сіль і перець - за смаком
Картоплю "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає на шматки, додає сіль, перець, олію та перемішує, викладає на деко, застелене пергаментом, та відправляє в розігріту до 180 градусів духовку запікатися до готовності. Солодкий червоний перець також запікаємо в духовці.
Дрібно нарізаємо або подрібнюємо в чоппері оливки каламати, запечений перець, солодку цибулю, вʼялені томати та петрушку.
Щоб приготувати заправку для салату, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво просто змішує оливкову олію, винний оцет, діжонську гірчицю, рідкий мед і доводить до смаку сіллю та перцем.
В мисці змішуємо запечену картоплю, всі подрібнені інгредієнти, каперси, додаємо до салату заправку, перемішуємо та насолоджуємося легкою та суперсмачною літньою стравою.
Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.
Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.
Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.