В рази смачніші звичайних дерунів: Сумська дала рецепт страви, яка не набридне

В рази смачніші звичайних дерунів: Сумська дала рецепт страви, яка не набридне

Інколи Ольга Сумська, яка такоє є авторкою кулінарної книги, ділиться своими вдалими рецептами.

Так, Ольга Сумська знає, як зробити легендарний «Оселедець під шубою» ще смачнішим, що додати у олів’є, щоб вразити гостей, як приготувати салат «Чоловічі сльози» так, щоб гості були у захваті.

Також Ольга Сумська знає, як приготувати страву з картоплі, яка вийде смачніше, ніж звичайні деруни.

Для приготування смачних і легких оладок з картопляного пюре знадобляться такі інгредієнти: 4-5 картоплин, 250-300 г пшеничного борошна, 3 яйця, 5 ст. л. соняшникової олії, 250-300 мл молока, 1 ч. л. цукру, 3-4 зуб. часнику, зелень за смаком, сіль за смаком.

«Цей рецепт картоплі стане вам у нагоді», - зазначила Сумська в ефірі програми «Смак дня».

Картоплю необхідно очистити від шкірки, далі її слід вимити та порізати на частини. Щоб картопля швидше зварилася, її слід порізати на невелички шматочки.

Оладки з картопляного пюре.

Викладаємо картоплю в каструлю і варимо.

«До речі, завжди слід викладати картоплю вже у киплячу воду. Або дуже гарячу. Води має бути стільки, щоб вона покривала картоплю», - порадила Ольга Сумська.

Наступний крок – зі звареної картоплі робимо пюре.

Розігрівамо молоко і подрібнюємо часник.

До пюре додаємо часникі, сіль і перець.

Коли молоко стане гарячим, теж вливаємо його у пюре.

«Консистенція повинна бути такою, наче негуста сметана», - підкреслила Ольга Сумська, готуючи оладки з картопляного пюре.

Додаємо у суміш яйця і знову все добре перемішуємо. Також у тісто додаємо рослинну олію, а також частинами висипаємо просіяне борошно.

«Навіть, якщо тісто не вийде однорідним – не страшно. Від цього смак готової страви не зіпсується», - зазначила Ольга Сумська.

Оладки з картопляного пюре.

Ставим на плиту пательню, змащуємо олією і розігріваємо. Дрібнимо зелень.

«Вона нам потрібна прямо в процесі приготування», - підкреслила Ольга Сумська.

Викладаємо картопляні млинці на пательню і одразу посипаємо зеленню – поки тісто ще не схопилося.

Оладки з картопляного пюре.

Перегортаємо і смажимо оладки з іншого боку. За потреби, додавайте у пательню олію.

Прикрашаємо готові оладки з картопляного пюре сметаною.

Без тіста і духовки: Ольга Сумська поділилася рецептом швидкої піци на сковороді.

Швидка маринована капуста - Ольга Сумська дала одразу два рецепти.

Салат "Мімоза", як в ресторані - кулінар поділилася секретами.

Поделиться сюжетом

Последние новости

На президентских выборах в Молдове посчитали почти все голоса на президентских выборах

Миллионы долларов еще и самолет: руководитель БЭБ в Полтавской области Олег Пахниц сумел поразить декларацией

Цены на куриные яйца растут: может ли снова быть 70 гривен за десяток

Клиент ПриватБанка хотел снять с карты доллары, но получил не все деньги: "Выдали 75% суммы"

Родителям объяснили, как увеличивается шанс родить девочку

Подписчиков чатов о повестках начнут наказывать: не найдут владельцев, сядут читатели

Как избавиться от неприятного запаха в стиральной машине: лучшие советы специалистов

В среднем на 54% дороже: яблоки, виноград и бананы сильно ударят по кошельку

Без тепла и воды: долги украинцев поставили под угрозу отопительный сезон

Секрет идеального тыквенного крема-супа от победителя "Мастер Шеф": простой рецепт

Дюна 3 выйдет раньше ожидаемого: фанатов порадовали известием

Украинцам могут снизить налоги: это касается нескольких категорий

Отсрочка от мобилизации: как избежать ошибок при подаче документов

Как увеличить свою пенсию на 20%: пенсионеры имеют уникальный шанс

Доктор Комаровский назвал причину красных глаз: как с этом бороться