В рази смачніші звичайних дерунів: Сумська дала рецепт страви, яка не набридне

В рази смачніші звичайних дерунів: Сумська дала рецепт страви, яка не набридне

Інколи Ольга Сумська, яка такоє є авторкою кулінарної книги, ділиться своими вдалими рецептами.

Так, Ольга Сумська знає, як зробити легендарний «Оселедець під шубою» ще смачнішим, що додати у олів’є, щоб вразити гостей, як приготувати салат «Чоловічі сльози» так, щоб гості були у захваті.

Також Ольга Сумська знає, як приготувати страву з картоплі, яка вийде смачніше, ніж звичайні деруни.

Для приготування смачних і легких оладок з картопляного пюре знадобляться такі інгредієнти: 4-5 картоплин, 250-300 г пшеничного борошна, 3 яйця, 5 ст. л. соняшникової олії, 250-300 мл молока, 1 ч. л. цукру, 3-4 зуб. часнику, зелень за смаком, сіль за смаком.

«Цей рецепт картоплі стане вам у нагоді», - зазначила Сумська в ефірі програми «Смак дня».

Картоплю необхідно очистити від шкірки, далі її слід вимити та порізати на частини. Щоб картопля швидше зварилася, її слід порізати на невелички шматочки.

Оладки з картопляного пюре.

Викладаємо картоплю в каструлю і варимо.

«До речі, завжди слід викладати картоплю вже у киплячу воду. Або дуже гарячу. Води має бути стільки, щоб вона покривала картоплю», - порадила Ольга Сумська.

Наступний крок – зі звареної картоплі робимо пюре.

Розігрівамо молоко і подрібнюємо часник.

До пюре додаємо часникі, сіль і перець.

Коли молоко стане гарячим, теж вливаємо його у пюре.

«Консистенція повинна бути такою, наче негуста сметана», - підкреслила Ольга Сумська, готуючи оладки з картопляного пюре.

Додаємо у суміш яйця і знову все добре перемішуємо. Також у тісто додаємо рослинну олію, а також частинами висипаємо просіяне борошно.

«Навіть, якщо тісто не вийде однорідним – не страшно. Від цього смак готової страви не зіпсується», - зазначила Ольга Сумська.

Оладки з картопляного пюре.

Ставим на плиту пательню, змащуємо олією і розігріваємо. Дрібнимо зелень.

«Вона нам потрібна прямо в процесі приготування», - підкреслила Ольга Сумська.

Викладаємо картопляні млинці на пательню і одразу посипаємо зеленню – поки тісто ще не схопилося.

Оладки з картопляного пюре.

Перегортаємо і смажимо оладки з іншого боку. За потреби, додавайте у пательню олію.

Прикрашаємо готові оладки з картопляного пюре сметаною.

Без тіста і духовки: Ольга Сумська поділилася рецептом швидкої піци на сковороді.

Швидка маринована капуста - Ольга Сумська дала одразу два рецепти.

Салат "Мімоза", як в ресторані - кулінар поділилася секретами.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ