Вас здивує цей експеримент: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт пирога з гарбузом та капустою
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла на Ютуб-каналі, що пиріг - це універсальна страва, яку можна приготувати, використовуючи різні види тіста та різноманітні начинки. Тому можна вибрати різні варіанти для частування, у тому числі зробити солоний пиріг або пиріг з гарбузом і ягодами, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Інгредієнти:
- 300 г пшеничного борошна
- 0,5 ч. л. розпушувача
- 100 мл оливкового масла
- 100 мл води
- Дрібка солі
- Жменя насіння кунжуту
- 300 г квашеної капусти
- 100 г гарбуза
- 100 г грибів
- 100 г цибулі
- 1 ст. л. рослинного масла
- Сіль за смаком
- мелений червоний перець за смаком
- 100 г картопляного пюре
Приготування:
Для тіста: просійте борошно пшеничне в миску, потім додайте гарячу воду і оливкову олію. Замісіть еластичне тісто і прикрийте його плівкою, щоб воно відпочило протягом 25 хвилин, додає "Мастер Шеф" Литвинова.
Приготуйте начинку: зваріть картоплю та приготуйте з неї пюре, а також запікайте гарбуз. Посмажте гриби разом із цибулею. Потім змішайте квашену капусту з грибами, гарбузом та картопляним пюре, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Перемішайте інгредієнти, додайте сіль і червоний перець за смаком.
Розділіть тісто на дві частини та розкотіть їх у коржі.
"Мастер Шеф" Литвинова радить, покрийте лист пергаментним папером, розкладіть на ньому перший корж, потім рівномірно розподіліть начинку. Накрийте все другим коржем та защипніть краї. Змастіть верхній корж водою і посипте насінням кунжуту, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Випікайте в розігрітій духовці пиріг протягом 30 хвилин при температурі 180 °C.