Весь секрет у соусі: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав геніальний рецепт стегенець за 10 хвилин

Весь секрет у соусі: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав геніальний рецепт стегенець за 10 хвилин

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачні медово-імбирні стегенця.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відзначив, що на приготування цієї ситної та пряної страви піде лише 10 хвилин, а мʼясо в результаті вийде неймовірно соковитим, ароматним, із приємною трішки солодкуватою скоринкою.

Для цього рецепту суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • куряче стегно без кістки — 4 шт.
  • 30 г кукурудзяного крохмалю
  • 100 г соєвого соусу
  • 30 г меду
  • 20 г кореня імбиру
  • часник — 3 зуб.
  • перець - на смак
  • олія для смаження
  • кунжут

Спершу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає до стегенець перець, обвалює їх у крохмалі та обсмажує на добре розігрітій пательні з олією по чотири хвилини з кожного боку, а потім прибирає з пательні.

Для соусу змішуємо соєвий соус, мед, натертий імбир і часник. Виливаємо цю ароматну суміш на пательню та доводимо до кипіння. Після цього викладаємо обсмажені стегенця в соус та готуємо ще по дві хвилини з кожного боку.

Готові медово-імбирні стегенця "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво посипає кунжутом.

Шеф-кухар додав, що стегенця в медово-імбирному соусі, оскільки це азійська страва, найкраще смакують з рисом, але вони чудово підійдуть і до будь-якого іншого гарніру - картоплі, макаронів, гречки тощо.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки з соусом.

Залаштунки "Мастер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.

Поделиться сюжетом

Последние новости

В Полтавской области в ТЦК произошло самоубийство

В Китае нашли самое маленькое в мире яйцо динозавра - его состояние идеальное

Государственное специализированное предприятие «Объединение «Радон» получило новый вилочный погрузчик

Остановка бронирования оставит аграрную отрасль без работников, а цены на продовольствие вырастут – Козаченко

На линии фронта нужно более 220 подземных госпиталей для ВСУ – СОО Метинвеста

Зима с новыми тарифами? "Теплоэнерго" пересчитает стоимость отопления

Министр Светлана Гринчук: Украина и Великобритания договорились усилить сотрудничество в сфере защиты окружающей среды

Рецепт ленивого медовика от судьи "Мастер Шеф": торт получается невероятно вкусным

Для картошки, деревьев, помидоров, баклажанов и перца: как правильно использовать яичную скорлупу на участке

Украина и Великобритания договорились усилить сотрудничество в сфере защиты окружающей среды

"Чем больше потерь, тем больше доходов и наград": что на самом деле творят российские офицеры

В Украине готовятся к новому повышению налогов: в МВФ указали, при каких условиях это произойдет

Нацбанк начинает масштабную замену денег: какие банкноты выйдут из обращения

"Это даже не озвучивают": военный назвал главную проблему ВЛК и МСЭК

Банк для выплат пенсий меняется: в ПФУ объяснили нюансы