Ви зберігаєте свої продукти неправильно: як не отруїтися їжею зі свого ж холодильника
Завдання споживачів полягає не тільки в тому, щоб вибрати свіжі продукти, але ще й зберегти їхню якість. Для цього є безліч способів, а найголовніший з них – забезпечити правильне зберігання.
Зазвичай на упаковках написані правила зберігання, їх варто дотримуватися. Однак також є ключові, завдяки яким ви вживатимете тільки свіжу та якісну їжу.
Дуже важливий пункт – дотримання гігієни. Мийте руки милом перед приготуванням їжі, а також очищайте всі поверхні - дошки, ножі.
Ще слід вибирати якісні інгредієнти для приготування страв, органічні або без ГМО, а також враховуйте способи та температуру, коли готуєте.
Раніше ми розповідали, що гарячий чай допоможе у спеку: дієтолог розповіла, чому теплі напої краще за морозиво.
Також, ви можете залишитися без цибулі взагалі: як правильно зберігати її, щоб пролежав до весни