Відразу дві страви в одній: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як приготувати бургер і тако з фаршем
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський запропонував цікавий рецепт тако-бургера, який поєднує в собі одразу дві знамениті страви. За словами "Мастер Шефа" Ярославського, такий варіант приготування простіший, ніж у бургера, але дуже смачний все одно.
Інгредієнти:
- 2 пшеничні тортильї діаметром 22 см
- 400-450 г жирного яловичого фаршу
- Мексиканська суміш спецій
- Салат айсберг
- 4 скибочки плавленого сиру чеддер
- Червона або салатна цибуля
Соус:
- 100 г майонезу (як база)
- 60 г копченого барбекю
- 40 г зернової гірчиці
- 40 г маринованих корнішонів
- Смажена паприка
- Зелень петрушки
Приготування:
Соус
Дрібно нарізати корнішони та змішати всі інгредієнти для соусу на свій смак, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.
Тако-бургер
На тортилью тонким шаром розподіліть фарш та добре притисніть його. Посоліть та додайте мексиканські спеції.
"Мастер Шеф" Ярославський додає, на добре розігріту гриль-чашу налийте олію, покладіть тортиллю з м'ясом вниз і смажте кілька хвилин. Обережно переверніть.
Покладіть кілька листків сиру на одну половину, на іншу додайте нарубаний салат айсберг та цибулю, полийте соусом.
Зачекайте, поки сир трохи розплавиться (близько хвилини), і складете тортиллю навпіл, радить "Мастер Шеф" Ярославський.
"Можна готувати і будинки на сковороді та експериментувати з інгредієнтами, а також це швидше, ніж звичайний бургер", - наголосив "Мастер Шеф" Ярославський.