Вистачить кількох хвилин: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт смачної випічки зі сливами
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова вирішила розповісти, як зробити швидку та смачну випічку зі зливами та джемом.
Інгредієнти:
175 г борошна
2 ст. цукру
Дрібка солі
110 г холодної олії
1 ст. холодного йогурту
5-6 ст. сливового джему
200-300 г сливи
50 г мигдальних пластівців
Цукрова пудра
Приготування:
Змішайте борошно, цукор, сіль та йогурт у мисці. Натріть холодну олію на тертці і додайте її до суміші. Замісіть тісто руками, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Розділіть тісто на 5 частин і сформуйте галети на ґратах, застелених пергаментом (важливо використовувати ґрати для рівномірного пропікання).
"Мастер Шеф" Литвинова додає, далі на кожну галету нанесіть по 1 ст. сливового джему та розмажте. Посипте цукровою пудрою та викладіть сливи.
Сформуйте борти у галет і змастіть їх водою, потім посипте мигдальними пластівцями.
Випікайте в духовці при 200°C близько 25 хвилин, розповіла "Мастер Шеф" Литвинова