З оригінальним смаком: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво заінтригував рецептом картоплі з грибами
На цей раз суддя кулінарного проекту "Майстер Шеф" Ектор Хіменес Браво поділився своїм рецептом приготування картоплі з лисичками. Лисички – його улюблені гриби, і ця страва поєднує в собі простоту та насичений смак.
Інгредієнти:
- 1 кілограм картоплі
- 500 грамів лисичок
- 1 цибулина
- 5 зубчиків часнику
- 4 столові ложки сметани
- Олія, сіль, перець, кріп за смаком
Очистіть картоплю і наріжте її на великі шматки. Відваріть картоплю у підсоленій воді до готовності, приблизно 15-20 хвилин, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Очистіть і наріжте цибулю. Очистіть та подрібніть часник. Промийте лисички і, при необхідності, наріжте їх на шматочки. Подрібніть кріп.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, у великій сковороді розігрійте олію. Додайте цибулю і обсмажте близько 5 хвилин. Додати часник і обсмажувати ще 1-2 хвилини до появи аромату.
Додайте лисички до цибулі та часнику. Посоліть і поперчіть до смаку. Готуйте на середньому вогні, поки гриби не випустять сік і не зменшаться у розмірі приблизно 10 хвилин.
Влийте сметану в сковороду з лисичками та ретельно перемішайте. Зменшіть вогонь і гасіть гриби в сметані ще 5-7 хвилин, поки соус не загусне.
В кінці приготування додайте подрібнений кріп і перемішайте. Обсмажте відварену картоплю до золотистої скоринки, розповів "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніший за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет із цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.