З освіжаючим смаком: рецепт літнього пирога з абрикосами та сиром, дуже просто готувати

З освіжаючим смаком: рецепт літнього пирога з абрикосами та сиром, дуже просто готувати

Цей рецепт ідеально підійде для створення по-справжньому літнього пирога з сиром та абрикосами, який чудово доповнить ваш червневий стіл. Про це на своїй сторінці розповіла Юлія Віліч у Instagram.

Інгредієнти для тесту:

  • 250 г борошна
  • 150 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 40 г цукру
  • 25 мл крижаної води

Інгредієнти для начинки:

  • 180 г вершкового сиру
  • 140 г згущеного молока
  • 60 г жирних вершків
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 7 г кукурудзяного крохмалю
  • 1 яйце та 1 жовток

Спочатку потрібно підготувати тісто. Візьміть 250 г борошна і 150 г холодного вершкового масла, натертого на тертці, і перемішайте з борошном. Додайте 40 г цукру і розтирайте суміш до стану крихти. Потім введіть одне яйце та 25 мілілітрів крижаної води, швидко замісіть тісто. Загорніть його в харчову плівку і покладіть у холодильник на годину.

Коли тісто охолоне, розкотіть його в тонкий пласт, присипавши пергамент борошном. Викладіть тісто у форму і сформуйте основу пирога пальцями. Зверху покладіть лист пергаменту і насипте рис, гречку чи горох, щоб тісто не піднялося. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 10 хвилин, потім видаліть крупу та пергамент і випікайте ще 10 хвилин.

Для начинки збийте віночком до однорідності 180 г вершкового сиру, 140 г згущеного молока, 60 г жирних вершків, один пакетик ванільного цукру, 7 г кукурудзяного крохмалю, одне яйце і один жовток. Вилийте сирну масу на основу з|із| тіста і випікайте при температурі 165 градусів 25-30 хвилин|мінути|. Дайте пиріг охолонути 10 хвилин.

Для карамелізованих абрикос розтопіть 100 г цукру на сковороді до повного розчинення, потім додайте 50 г вершкового масла і перемішайте до однорідності. Покладіть 300 г абрикосів без кісточок на сковороду і тримайте їх 2-3 хвилини, поки вони не пом'якшуться. Викладіть карамелізовані абрикоси на пиріг і поставте в холодильник на 4-5 годин.

Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.

Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.

Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ