Замість ковбаси: переможниця "Зважені та щасливі" дала рецепт смачної та соковитої курочки

Замість ковбаси: переможниця "Зважені та щасливі" дала рецепт смачної та соковитої курочки

У себе в Instagram переможниця "Зважені та щасливі", блогерка-дієтолог Юлія Науменко показала, як приготувати мʼяку, соковиту та ароматну курячу пасторму.

"Рецепт, який підкорив сотні тисяч жінок. Найсмачніша куряча грудка, якою можно заміняти ковбасу. Зберігайте рецепт, приготуйте одразу на декілька днів і додавайте до основних страв, робіть тости, шаурму і теплі салати", – наголосила переможниця "Зважені та щасливі".

Щоб приготувати пасторму, зірка "Зважені та щасливі" Юлія Науменко на 500 г курячого філе зробила розсіл:

  • вода - 1 склянка
  • сіль - 1 ч.л.
  • паприка - 1 ч.л.
  • мелений перець - на смак
  • сухий часник - 1 ч.л.
  • свіжий часник - 2 зубчики (вичавлюємо або натираємо)

Готуємо розсіл, змішуючи всі інгредієнти, занурюємо в нього куряче філе та залишаємо мінімум на 3 години, а краще на ніч. Коли куряче філе просолилося, зірка "Зважені та щасливі" Юлія Науменко протирає його паперовим рушником.

Трішки натираємо мʼясо паприкою, часником і улюбленими спеціями, а також змащуємо оливковою олією. Можна всередину вкласти часник. Щоб пасторма мала рівну форму, її можна звʼязати кулінарною ниткою.

Переможниця "Зважені та щасливі" відправляє мʼясо в розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин, потім вимикає її, але не відкриває, а лишає куряче філе там ще на 2 години, щоб воно дійшло.

Переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт легкого десерту з полуницею.

Як швидко замаринувати цибулю: шеф-кухар дав рецепт універсальної закуски.

Краще за майонез: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептами смачних заправок і соусів.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Ленивый картофельный пирог с мясом: быстрый рецепт от судьи "Мастер Шеф" Татьяны Литвиноой

Как осенью обеззаразить грядки на огороде: хозяйки раскрыли уловки

Объяснительная записка в школу: что обязательно должны указать родители

Как правильно подготовить грядки к зиме: опытные фермеры дали важные советы

Эксперт рассказал, почему Запад помогает защищаться Израилю, а Украине – нет: «Небо одно у нас, общее»

Школьника принесли в жертву ради благополучия заведения: задушили во время ритуала черной магии

«Идет этап расплаты»: экстрасенс рассказала, к чему пропаганда уже готовит россиян

По 499 грн за упаковку: супермаркеты резко подняли цены на молоко, сливочное масло и сыр

Паста за 10 минут: "Мастер Шеф" дал простой, но очень вкусный рецепт на обед

Мобилизация на оккупированных территориях: отказ означает смерть

Для раннего урожая: когда и как правильно сеять петрушку осенью

Новые правила мобилизации с октября: кого коснутся изменения

Александр Мусиенко рассказал, пригласят ли Украину в НАТО на следующем «Рамштайне»: «Рассматривают варианты»

Два месяца Курской операции: военный эксперт рассказал о планах ВСУ и новых контратаках армии рф

Более 23 000 гривен в 2025 году: кто из пенсионеров получит внушительные выплаты