Замість омлету: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт смачного сніданку з яйцем за 10 хвилин
Цього разу переможець кулінарного шоу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський (Пава) показав, як приготувати смачний і корисний сніданок із яйцем і авокадо за 10 хвилин.
"Легка класика для кожного дня!", – радить переможець "Мастер Шеф".
Для приготування смачного та швидкого сніданку "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський бере такі інгредієнти:
- авокадо - 1 шт.
- яйце - 1 шт.
- бекон - 3 слайса
Авокадо "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський розрізає навпіл, знімає шкірку та видаляє кісточку.
Яйце відварюємо некруто, щоб жовток залишився рідким. Чистимо відварене яйце та кладемо його всередину авокадо.
Після цього загортаємо авокадо в слайси бекону та обсмажуємо на розігрітій сковороді до золотистої скоринки з усіх боків. Подаємо такий сніданок разом із салатом.
Раніше "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський також розповів, як правильно варити яйце пашот. На весь процес приготування піде лише 5 хвилин. Яйце вибиваємо в миску та обережно перекладаємо на сито, щоб стекла зайва рідина. Потім повертаємо яйце в миску.
У каструлі доводимо до кипіння 0,5 л води з додаванням солі та 2 ст.л. оцту. У спокійно киплячу воду опускаємо яйце та варимо його протягом трьох хвилин. Шумівкою дістаємо яйце пашот і перекладаємо його одразу в холодну воду, щоб зупинити процем приготування.