Замість піци: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт швидкої та смачної закуски
Цього разу екс-суддя "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова на своїй сторінці в Instagram показала, як приготувати смачні мініпіци для перекусу лише за 25 хвилин.
Готуються такі мініпіци дуже просто, швидко та з доступних інгредієнтів.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова бере такі інгредієнти:
- хліб тостовий - 12 скибок
- олія оливкова - 100 мл
- базилік або петрушка - 20 г
- часник - 2 зуб.
- соус томатний - 160 г
- моцарела - 160 г
- шинка - 100 г
З хліба за допомогою склянки "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова вирізає кола – нам знадобиться тільки ця частина. В формочки для кексів, як на відео, викладаємо по кружальцю хліба та руками чи склянкою меншого діаметру формуємо корзинки.
Дрібно нарізаємо часник і базилік чи петрушку, змішуємо з оливковою олією та змащуємо цією сумішшю кожну корзинку. Відправляємо корзинки в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
Тим часом "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова нарізає шинку та моцарелу. Корзинки дістаємо з духовки, викладаємо на них томатний соус, шинку, моцарелу та запікаємо при 180 градусах іще протягом 10 хвилин.
"Як і обіцяла, все дуже швидко та смачно. Таке навіть можна взяти з собою на роботу чи дітям в школу", – додала "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.