Замість звичайних налисників: фіналіст "Мастер Шеф" дав рецепт смачнющого рулету з млинців
Цього разу на своїй сторінці в Instagram фіналіст кулінарного шоу "Мастер Шеф" Микола Люлько показав, як приготувати смачнющий рулет із млинців.
Для приготування млинців зірка "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:
- молоко - 340 г
- яйця - 4 шт.
- борошно - 170 г
- сіль - 3 г
- цукор - 50 г
- олія - 25 г
Для начинки нам знадобляться:
- крем-сир - 200 г
- вершки жирністю 30% - 300 г
- цедра одного лимона
- цукор - 40 г
- ванільний цукор - 10 г
- фрукти та ягоди - за бажанням (шеф-кухар узяв 2 банани, 300 г полуниці та 150 г лохини)
Спершу фіналіст "Мастер Шеф" Микола Люлько змішує яйця з сіллю та цукром, потім додає молоко та добре розмішує. Після цього всипаємо борошно та вимішуємо тісто до однорідності, а в кінці додаємо олію.
Якщо раптом у тісті залишаються грудочки, просто пролийте його через сито. Готовому тісту даємо відпочити 30-60 хвилин. Потім смажимо млинці на розігрітій пательні на середньому вогні з обох боків.
Щоб приготувати начинку для рулету, "Мастер Шеф" Микола Люлько в одній посудині зміщує крем-сир із вершками, цедрою, цукром і ваніллю та збиває все до стійкої маси.
Викладаємо в ряд три млинці нахлистом, змащуємо їх кремом, посипаємо фруктами та ягодами та обережно загортаємо в рулет, як на відео. Так само формуємо всі рулетики з млинців.