Заправка вирішує все: рецепт фантастичного салату з морквою по-корейськи
Морква по-корейськи – інгредієнт універсальний.
Її можна подавати на стіл, як самостійну закуску, яку обожнюють мільйони людей, вона чудово підкреслює смаки інших страв.
Салати, хот-доги, шаурма, закуски з лаваша – всі страви із морквою по-кореський набудуть нового, насиченого смаку.
Ще одним рецептом салату з морквою по-корейськи поділилася "diana_kulikovska". Він хрумкий і ніжний.
Інгредієнти знадобляться такі: морква по-корейськи, салат айсберг, огірок, сухарики, половинка авокадо, куряче філе.
Курку необхідно запекти або підсмажити зі спецями. Сухарики також підсмажити на пательні.
Формуємо салат: нарізаємо айсберг, огірок ріжемо полосочками. Також нарізаємо авокадо. Додаємо моркву по-корейськи і порізану на кубики курку зі спеціями.
Рецепт салату з морквою по-корейськи.
Тепер готуємо заправку. Для цього олію оливкову 1,5 ст л з’єднуємо з 1 столовою ложкою французької гірчиці, додаємо петрушку і дрібку солі.
Заправляємо салат із морквою по корейськи і можна пригощатись!
«Фантастично!», - коментують рецепт салату з морквою по-корейськи підписники на сторінку Діани.
Рецепт салату з морквою по-корейськи.