Зберігайте на майбутнє: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво запропонував рецепт курки з пікантним соусом
Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився корисним рецептом для всієї родини, такий варіант приготування запам'ятається багатьом завдяки соусу.
Інгредієнти:
- Куряче стегно: 150 г
- Сіль, перець: за смаком
- Крохмаль: 10 г
- Солодкий перець: 60 г
- Цибуля ріпчаста: 30 г
- Манго: 30 г
- Кунжут: для прикраси
- Цибуля зелена: для прикраси
Для соусу:
- Томатна паста: 50 мл
- Яблучний оцет: 20 мл
- Цукор: 30 г
- Вода: 20-30 мл
Спосіб приготування:
Куряче стегно наріжте невеликими шматочками. Посоліть і поперчіть до смаку. Додайте крохмаль і добре перемішайте, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
На розігріту сковороду додайте трохи оливкової олії. Обсмажуйте курячі шматочки до золотистої скоринки. Готову курку приберіть зі сковороди і відкладіть убік.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, солодкий перець наріжте тонкими смужками. Цибулю наріжте півкільцями. У тій же сковороді, де смажилася курка, обсмажте солодкий перець та цибулю. Потім приберіть овочі зі сковороди і відкладіть убік.
У чисту сковороду викладіть томатну пасту. Додайте воду, яблучний оцет та цукор. Ретельно перемішайте до однорідної маси. Додайте нарізане манго і обсмажуйте все разом, помішуючи, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
У соус викладіть обсмажені овочі та курку. Перемішайте, щоб усі інгредієнти вкрилися соусом. Якщо соус занадто густий, додайте трохи води для досягнення потрібної консистенції.
Фіналістка "Майстер Шеф" дала рецепт найсмачнішого сніданку замість каш та сирників.
Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.
Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.