Жодної гіркоти: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого печінкового торта
Колишня зірка кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати смачний печінковий торт без гіркоти. Завдяки сметані млинці, складені в торт, будуть дуже м'якими і добре просочаться.
Інгредієнти:
- 1 кг курячої печінки
- 500 г цибулі
- 2 яйця
- 2 ст. л. пшеничного борошна
- 1 ст. л. сметани
- 10 г розпушувача
- 0,5 ч. л. великого чорного перцю
- 1 год. л. рік
- 250 г майонезу
- 3 малосольні огірки
Приготування:
Очистіть печінку від плівки та промийте її. Заздалегідь протушкуйте 500 г цибулі, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Подрібніть у м'ясорубці 1 кг печінки та заздалегідь протушковану цибулю.
З'єднайте отриману масу із 2 збитими яйцями, 1 ст. л. сметани, 2 ст. л. пшеничного борошна та 10 г розпушувача. Додати 1 ч. л. солі та 0,5 ч. л. крупним чорним перцем.
"Мастер Шеф" Литвинова радить, випікайте млинці з отриманого тіста.
Натріть на тертці 3 малосольні огірки.
Намажте перший млинець майонезом і викладете натерті огірки, покладіть другий млинець, помажте майонезом і викладіть цибулю, що пасерує. Накрийте третім млинцем.
Повторіть процес, шарами змащуючи майонезом та прикрашаючи за бажанням зеленню та огірками, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.