Значно краще за звичайну яєчню: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт смачнющого омлету
Зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати смачнющий омлет у формі рулету.
"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська для начинки вирішила використати овочі, але ви можете вільно експериментувати з добавками.
Для приготування омлету-рулету зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська взяла такі інгредієнти:
- яйця – 6 шт.
- сіль – за смаком (або можна використовувати соєвий соус – 1 ст. л.)
- шматочок червоного солодкого перцю - 30-40 г
- шматочок жовтого чи зеленого перцю – 30-40 г
- шматочок кабачка - 30-40 г
- зелень (наприклад, кріп) – за смаком
- олія - 2 ч.л.
- за бажанням, якщо любите гостреньке, то можна добачити трохи перцю чилі
Відразу дрібно нарізаємо овочі та зелень. Яйця та соєвий соус "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська змішує до однорідності.
На добре розігріту пательню з олією виливаємо частину яєчної маси - має вийти тоненький млинець. На половину омлету "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська викладає трохи овочів, загортає її в рулет, а другу половину залишає вільною.
Відсуваємо рулет до краю скороводи, а на місце, що звільнилося, наливаємо ще частину яєчної маси. Знову на половину омлету, з боку рулету, потрібно викласти овочі із зеленню та загорнути в рулет, залишивши половину вільною.
Знову зсуваємо омлет-рулет до краю сковорідки і повторюємо таку процедуру, доки не закінчаться яйця та начинка.
"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська нарізає готовий омлет-рулет на шматочки завтовшки приблизно півтора сантиметри.