Значно смачніше за окрошку: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт легкого літнього супу

Значно смачніше за окрошку: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт легкого літнього супу

У себе в Instagram суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився рецептом швидкого, неймовірно смачного та легкого зеленого гаспачо.

Гаспачо – це холодний іспанський суп, який готується на основі томатів. Для приготування зеленого гаспачо "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере:

  • томати жовті - 440 г
  • листя шпинату - 80 г
  • солодкий перець (жовтий або зелений) - 80 г
  • огірок - 130 г
  • часник - 15 г
  • олія оливкова - 25 г
  • сік лимона - 10 г
  • сіль - на смак

На гарнір "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере редис, огірок, а також мʼякий сир (моцарела, бурата або страчателла).

Томати бланшуємо та чистимо від шкірки. Перець "Мастер Шеф" Володимир Ярославський також чистить від шкірки за допомогою звичайної овочечистки. Огірок, якщо шкірка ніжна, то лишаємо її, а якщо груба, то також чистимо.

Часник потрібно або запекти в фользі, або приготувати конфі – очистити та томити в олії протягом 40 хвилин.

Томати, огірок, перець, шпинат і часник відправляємо в чашу блендера, додаємо олію та перебиваємо все до однорідної консистенції. Додаємо сіль і лимонний сік на смак.

Для ідеальної консистенції "Мастер Шеф" Володимир Ярославський проціджує гаспачо через сито, а потім відправляє його охолоджуватися в холодильник.

У тарілки для подачі викладаємо дрібно нарізаний редис та огірок, заливаємо гаспачо, а зверху викладаємо мʼякий сир – і можна насолоджуватися.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как осенью обеззаразить грядки на огороде: хозяйки раскрыли уловки

Объяснительная записка в школу: что обязательно должны указать родители

Как правильно подготовить грядки к зиме: опытные фермеры дали важные советы

Эксперт рассказал, почему Запад помогает защищаться Израилю, а Украине – нет: «Небо одно у нас, общее»

Школьника принесли в жертву ради благополучия заведения: задушили во время ритуала черной магии

«Идет этап расплаты»: экстрасенс рассказала, к чему пропаганда уже готовит россиян

По 499 грн за упаковку: супермаркеты резко подняли цены на молоко, сливочное масло и сыр

Паста за 10 минут: "Мастер Шеф" дал простой, но очень вкусный рецепт на обед

Мобилизация на оккупированных территориях: отказ означает смерть

Для раннего урожая: когда и как правильно сеять петрушку осенью

Новые правила мобилизации с октября: кого коснутся изменения

Александр Мусиенко рассказал, пригласят ли Украину в НАТО на следующем «Рамштайне»: «Рассматривают варианты»

Два месяца Курской операции: военный эксперт рассказал о планах ВСУ и новых контратаках армии рф

Более 23 000 гривен в 2025 году: кто из пенсионеров получит внушительные выплаты

Руководитель Укрзализныци написал заявление об отставке