Без яєць і соняшникової олії: Леся Нікітюк показала хитрощі, як зробити сирники ідеальними
Свої сирники Леся Нікітюк готує без яєць, пише Politeka.net.
Рецептом блогерка і телеведуча ділилася на своїй сторінці в Інстаграм.
«Роблю сирники», - коментувала Леся Нікітюк, показуючи, як зробити сирники ідеальної форми за допомогою звичайного стакана.
Для цього необхідно просто взяти шматочок сирного тіста, присипати поверхню борошном, перегорнути склянку денцем догори, накрити шматочок тіста і круговими обертами швидко покрутити склянку.Потім треба притиснути шматочок денцем склянки. Знову переверніть і покрутіть. Наостанок ще раз притисніть тісто денцем. От і все, ідеальний сирник готовий.
Також Леся Нікітюк ділилася рецептом сирників. Для їх приготування знадобляться 500 гр сиру (віджатого), 1 банан, дві столові ложки муки, одна столова ложка цукру.
Замість соняшникової олії Леся Нікітюк використовує кокосову – вона входить у топ найкращих олій, які підходять для термічної обробки.
Олія кокосу ідеально підходить для смаження, запікання, тушіння та різних видів термообробки. Точка димлення кокосової олії — 175 °С. Вона не димить та не стає канцерогенною, тому готувати на ній безпечно.
Для смаження особливо добре підходить кокосова рафінована олія.
Ще кокосова олія ідеально підходить для приготування випічки (нею можна замінити маргарин та вершкове масло), десертів, овочевих страв, морепродуктів, смузі.
Корисно і швидко - улюблений сніданок Тоні Матвієнко.
Приголомшливі властивості - Наталія Могилевська розкрила свійй ранковий рецепт.
Повертаємося до режиму - Андре Тан показав легку страву для відновлення організму.