Дуже бюджетний і смачний: рецепт салату "Копійка", який розлетиться зі столу
Цей салат із зовсім невеликою кількістю ігредієнтів досить бюджетний і в тому числі завдяки формі нарізаних інгредієнтів називається «Копійка».
«Салат Копійка. Дуже бюджетний і смачний!», - зазначила фудблогерка Марія Хрипко на своїй сторінці в Інстаграм.
Інгредієнти для цього салату такі: Мисливська ковбаса, Варена морква, Огірок квашений, Цибуля, Майонез, Спеції.
Хід приготування салату «Копійка» мегапростий: всі інгредієнти треба нарізати кружечками , заправити майонезом і спеціями.
От і все, салат «Копійка» можна подавати до столу!
Зазначимо, що квашені огірки містять вітамін К, який можна знайти лише у ферментованих продуктах. Цей продукт також багатий на вітаміни групи В, вітаміни С і Е та мінерали, такі, як цинк, магній, мідь, марганець, калій, натрій, фтор, фосфор і природні антиоксиданти.
Квашення – це натуральне джерело пробіотиків, які ефективно захищають від збудників застуди та зміцнюють імунітет.
Однак слід пам’ятати, що не треба плутати квашені та мариновані продукти. Маринування вважається більш шкідливим, адже такі продукти готуються із додаванням оцту та пастеризуються.
Також дієтологи не рекомендує вживати овочі з банки у великих кількостях через вміст солі. Норма складає третину від денної норми овочів. Варто їсти їх у першій половині дня або в обід не більше ніж 60 – 120 грамів.
У холодну пору регулярно додавайте квашення до свого раціону.
Салат "Цезар" із пекінської капусти - простий рецепт, який порадує кожного.
Салат із пекінської капусти на швидку руку: рецепт, який потрапить у саме серденько.
Супер закуска: найпростіший рецепт моркви по-корейськи без зайвого клопоту.