Ідеально для сніданку: Клопотенко поділився дешевим та смачним рецептом
На сніданок Євген Клопотенко пропонує приготувати найпопулярнішу страву з яєць – омлет. А саме за класичним французьким рецептом.
Хід приготування такого омлету на сніданок більш ніж простий. Три яйця взбиваємо виделкою – не дуже сильно.
«Додаємо дрібку солі. На розігрітій пательні розтоплюємо вершкове масло і виливаємо яєчну ссуміш», - розповів Клопотенко на відео для свого каналу на YouTube «Yevhen Klopotenko».
Смажимо омлет на середньому вогні поки яйця трохи схопляться.
Наступний крок – загортаємо омлет за допомогою лопатки. От і все, омлет готовий!
Як приготувати класичний французький омлет на сніданок.
Подаємо омлет з міксом салатів або з улюбленими овочами.
«Все швидко та ідеально для сніданку»,
«Вау, а завжди вважала, що класичний омлет це з молоком. Вік живи, вік учись»,
«Дивовижно просто»,
«Дешево, швидко, смачно, корисно!»,
«Вай, як просто і елегантно!», - у захваті коментують цей рецепт користувачі YouTube.
Як приготувати класичний французький омлет на сніданок.
Омлет — це одне з найпростіших і найпопулярніших страв європейської кухні. В першу чергу, це білковий продукт, що сприяє нарощуванню м’язової тканини.
Крім того, вітамін E, який входить до складу омлету, зміцнює стінки кровоносних судин, прискорює регенеративні процеси в м’яких тканинах, забезпечує пружність і гладкість шкіри.
Натрій, що містяться в яйцях, нормалізує роботу нервової системи і водно-сольовий баланс. Він усуває набряклість тканин і підтримує сечовидільну функцію.
Ароматні і дуже смачні: Ольга Сумська поділилася рецептом сніданку, від якого ніхто не відмовиться.
Ольга Сумська показала, як омлет на сніданок перетворити на шедевр.
Рецепт ніжних оладок на сніданок: майже без борошна.