Курячі сердечка вийдуть нереально смачними: Клопотенко розкрив секрет страви
Курячі сердечка– це дуже смачно, доволі бюджетно, легко у приготуванні.
І цей рецепт курячих сердечок, яким поділився на своєму сайті відомий ресторатор Євген Клопотенко підходить під усі ці критерії.
Курячі сердечка за цим рецептом вийдуть нереально смачними, тож обов’язково його треба повторити.
Отже інгредієнти для приготування курчих сердечок потрібні такі: 150 мл вершків жирністю 20%, 500 г курячих сердечок, невелика цибулина – половина, третина 1 ч. л. коріандру, три столові ложки олії, а також одна столова ложка соєвого соусу.
Що приготувати з курячих сердечок.
Перед приготуванням Євген Клопотенко радить промити курячі сердечка, а потім замочити у воді хвилин на 15. Потім промокнути паперовим рушником, зрізати зайвий жир і жилки.
Тепер необхідно розрізати сердечка навпіл і викласти на розігріту пательню з олією.
Обсмажуємо курячі сердечка 1-2 хвилини, помішаючи. Потім накриваємо кришкою і смажимо ще 5-6 хвилин.
Цибулю слід нарізати кубиками, додати на пательню до сердечок і смажити ще хвилини три.
Що приготувати з курячих сердечок.
Тепер Євген Клопотенко радить додати на пательню 1 столову ложку соєвого соусу і вершки – перемішати і смажити на великому вогні, помішуючи 2-3 хвилини.
Додаємо сіль і, за бажанням, перець.
Зазначимо, що курячі сердечка не тільки смачні, а й корисні для здоров’я. Курячі серця, зокрема, містять велику кількість білка, цинку, міді, заліза і вітамінів групи B. Причому білок у курячих сердечках легко засвоюється.
Курячі сердечка низькокалорійний субпродукт, в 100 г якого 159 кКал. Але якщо продукт смажити, то, звісно, це вплине на кількість калорій.
Таку закуску з огірків можна їсти одразу: дуже швидкий рецепт.
Універсальний маринад всього з трьох інгредієнтів: Клопотенко розсекретив рецепт.
Як приготувати закуску з кабачків по-новому: рецепт, в якому нічого зайвого.