Нафаршуйте кабачки помідорами, горіхами та морквою: рецепт, який захочеться повторити знову
Всі знають про користь кабачка для організму, але його головна перевага в тому, що він дуже швидко готується, а також поєднується з багатьма іншими продуктами.
Якщо ви вже готували овочеве рагу або смажені кабачки, обов'язково скуштуйте цей овоч у фаршированому вигляді. Це смачно, ситно та корисно. Начинку можна змінювати в залежності від власних уподобань, але за цим рецептом з горіхами та овочами виходить чудово.
Інгредієнти:
- кабачок - 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- ріпа - 1 шт.
- морква – 0,5 шт.
- помідори – 1 шт.
- прованські трави – 0,5 ч. л.
- волоські горіхи – жменя
- сіль
- цукор
- перець
- оливкова олія
- зелень – для подачі
Процес приготування:
Підготувати інгредієнти, помити овочі та почистити. Кабачок розрізати навпіл і ложкою вибрати середину, постарайтеся не розрізати краї. Посоліть усередині та залиште на 10 хвилин.
Нарізати дрібним кубиком цибулю, моркву, ріпу. Середину кабачка нарізати і додати начинку. Обсмажити до напівготовності, прозорості цибулі. Додати|добавляти| нарізаний помідор і готувати ще 3 хвилини. На смак посолити, поперчити, додати щіпку цукру. Приправити прованськими травами.
Усередині половинок кабачка промокнути вологу, наповнити приготованою начинкою. Волоські горіхи розім'яти в крихту і посипати зверху начинкою. Збризкати оливковою олією. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин. При подачі посипати будь-якою зеленню.
Раніше ми повідомляли, що настав час кабачків: рецепт овочевих котлеток, які сподобаються навіть м'ясоїдам.