Найпростіший рецепт: суддя "Мастер Шеф" Ярославський розкрив секрет смачнющого паштету з печінки

Найпростіший рецепт: суддя "Мастер Шеф" Ярославський розкрив секрет смачнющого паштету з печінки

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати простий і неймовірно смачний паштет з курячої печінки з овочами.

Для цього рецепту "Мастер Шеф" Ярославський бере такі інгредієнти:

  • куряча печінка очищена - 500 г (без плівок і жовчі)
  • цибуля ріпчаста - 300 г
  • морква - 250 г
  • стебло селери - 75 г
  • вершкове масло 82.5% - 200 г
  • мед - 20 г
  • сіль, запашний і чорний перець, чебрець
  • олія для смаження

Овочі чистимо і нарізаємо довільними шматочками, наприклад, кубиками 1.5 на 1.5 см, моркву можна дрібненько.

У розігрітому сотейнику на олії спершу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський обсмажує моркву до легкої рум'яної скоринки, додає цибулю і обсмажує разом з морквою, додає селеру і ще злегка обсмажує.

Далі "Мастер Шеф" Володимир Ярославський трохи відсовує овочі з дна сотейника, викладає туди печінку та обсмажує її з усіх боків хвилин 5. Додаємо перець, сіль, кілька гілочок свіжого чебрецю і накриваємо сотеник кришкою.

Тушкуємо печінку з овочами під кришкою на повільному вогні 12-15 хвилин, періодично помішуючи, а потім знімаємо кришку та випаровуємо зайву рідину протягом 5-10 хвилин.

Після цього додаємо мед, перемішуємо та лишаємо печінку повністю охолонути. Охолоджену масу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський пропускає 2 рази через м'ясорубку, додає м'яке вершкове масло і ще раз пропускає через м'ясорубку — і паштет готовий.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как осенью обеззаразить грядки на огороде: хозяйки раскрыли уловки

Объяснительная записка в школу: что обязательно должны указать родители

Как правильно подготовить грядки к зиме: опытные фермеры дали важные советы

Эксперт рассказал, почему Запад помогает защищаться Израилю, а Украине – нет: «Небо одно у нас, общее»

Школьника принесли в жертву ради благополучия заведения: задушили во время ритуала черной магии

«Идет этап расплаты»: экстрасенс рассказала, к чему пропаганда уже готовит россиян

По 499 грн за упаковку: супермаркеты резко подняли цены на молоко, сливочное масло и сыр

Паста за 10 минут: "Мастер Шеф" дал простой, но очень вкусный рецепт на обед

Мобилизация на оккупированных территориях: отказ означает смерть

Для раннего урожая: когда и как правильно сеять петрушку осенью

Новые правила мобилизации с октября: кого коснутся изменения

Александр Мусиенко рассказал, пригласят ли Украину в НАТО на следующем «Рамштайне»: «Рассматривают варианты»

Два месяца Курской операции: военный эксперт рассказал о планах ВСУ и новых контратаках армии рф

Более 23 000 гривен в 2025 году: кто из пенсионеров получит внушительные выплаты

Руководитель Укрзализныци написал заявление об отставке