Рецепт чудового салату з редиски без олії та майонезу: захочеться готувати ще й ще
Редиска не тільки один з найбільш ранніх овочів, він ще й один із найкорисніших.
Зокрема вживання редиски запобігає розвиткові ракових захворювань, підтримує здоров'я матки, підвищує настрій, запобігає розвитку варикозу. У редисці багато рослинної клітковини, ефірних олій, вітамінів групи B та РР, мікро- та макроелементів, таких як калій, кальцій, фосфор, магній, залізо.
Редиска зміцнює імунітет і нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.
Крім того, в редисці багато води та клітковини, а це поєднання дозволяє нормалізувати травлення і позбутися затримки зайвої рідини в організмі.
Одним з найпростіших способів додати редиску у свій раціон – це додавати її у салати. Одним з таких смачних рецептів поділилися на сторінці «Cook with me at home».
«Легкий, смачний, корисний, весняний - це все про цей салатик. Кожного року, на початку весни мені нагадує про нього мама, а далі я переймаю естафету і постійно годую ним своїх домашніх», - розповіла про цей рецепт фудблогерка.
Для приготування цього салату знадобляться такі інгредієнти: сир кисломолочний - 350 г,, редиска - 1 пуч., зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - за смаком, сметана - 2 ст.л., сіль - за смаком.
Хід приготування салату з редиски наступний: сир необхідно розім‘яти злегка виделкою, додати порізану півкільцями редиску, дрібно посічену зелень, сіль, сметану.
Все перемішати і можна подавати до столу!
«Люблю викласти цю смакоту на скибочку свіжого гречаного хліба», - поділилася смачноює ідеєю фудблогерка.
Як сіяти редиску, щоб зібрати 4 великі врожаї.
Редиска виросте великою і солодкою: три головних секрети врожаю.
Салат із пекінською капустою, на якому легко худнути - простий рецепт.