Салат "Смакота" з молодою капустою і редискою по-новому: здивуйте своїх гостей
Салати з молодою капустою і редискою першими з’являються на нашому столі весною. Хрумкі, ніжні на смак, дуже корисні і апетитні.
Шанувальникими салатів з молодою капустою є ті, хто стежать за фігурою, і ті, хто ні в чому собі не відмовляють.
Український кулінар Крючков Олексій вирішив поділитися ще одним рецептом салату з молодою капустою і редискою, який особливо сподобається тим, хто любить гостреньке.
«Зберігайте і спробуйте приготувати: салат весняний Смакота… Якщо полюбляєте гостре, яскраве і хрустке поєднання то обовʼязково спробуйте!», - закликав кулінар на своїй сторінці в Інстаграм.
⠀Салат "Смакота" з молодою капустою, редискою і пікатною заправкою.
Інгредієнти потрібні наступні: молода капуста, редис, огірки, кінза, сіль і майонез. А для того, щоб салат був гострим, Олексій пропонує додати гострий соус Шрірача.
Молоду капусту нашинковуємо, редиску нарізаємо кружальцями, а огірки напівкільцями. Додаємо до салатниці кінзу, сіль і майонез, поливаємо гострим соусом.
«Спробуйте, все таки вже весна на дворі повним ходом!», - радить кулінар.
Салат "Смакота" з молодою капустою, редискою і пікатною заправкою.
Соус шрірача – це вид соусу з червоного перцю, оцту, часнику, цукру і солі.
За рахунок наявності гострого перцю халапеньо у складі, шрирач сприяє прискоренню метаболізму і позитивно впливає на травлення. Часник, який також вважається обов’язковим інгредієнтом, має антиоксидантні якості та протизапальну дію. Шрирач добре зігріває в холодну пору року, має антисептичні властивості і навіть підвищує імунітет.
Рецепт легкого салату з пекінською капустою - готується за 5 хвилин.
Рецепт оригінального салату з редискою і цікавим інгредієнтом: чудов поєднання.