Такі кабачки просто смакота: переможниця "Мастер Шеф" поділилася новим літнім рецептом
Сезон кабачків продовжується і це підщодящий привід для того, щоб приготувати страву, рецепт якої запропонувала переможниця «Мастер Шеф» і фудблогерка Валерія Матрохіна.
А саме – літній рулет із кабачків та цукіні.
«Пропоную приготувати кольоровий рулет, додавши шинки для ситності, руколи і томатів — для пікантності, вершковий сир — для ніжності», - зазначила переможниця «Мастер Шеф» на своїй сторінці в Інстаграм.
Інгредієнти для кабачкового рулету потрібні такі: цукіні та кабачки — 3 шт., вершковий сир – 175 г, рукола – 50 г, шинка – 200 г, в’ялені томати – 6 шт.
Рецепт рулету із кабачків.
Спосіб приготування рулету з кабачків наступний:
Спочатку необхідно нарізати слайсами цукіні та кабачки, підсмажити на пательні-гриль або на грилі, додати олію та сіль.
«Готуємо приблизно 10 хвилин, залежно від товщини слайсів. Головне, щоб вони тримали форму та не перетворилися у кашу», - пояснила Матрохіна.
Підсмажені слайси викладаємо на лист пергаменту.
Рецепт рулету із кабачків.
Наступний крок – викладаємо зверху на слайс шар вершкового сиру. Далі - рукола, шинка, вʼялені томати та закручуємо рулет.
Тепер кабачковий рулет відправляємо в холодильник на 20-30 хвилин і все, страву можна нарізати і подавати до столу!
За словами переможниці «Мастер Шеф», під час приготування страви можна використати не пательню-гриль або гриль, а звичайну пательню.
Рецепт рулету із кабачків.
Підписники на сторінку фудблогерки виявилися у захваті від рецепту такої страви з кабачків.
«Так апетитно виглядає!»,
«Це смачно!», - пишуть вони.
Рецепт рулету із кабачків.
Рецепт рулету із кабачків.